Svendborg Jobcenter

Social, sunhed & beskæftigelse | Svendborg Kommune

Kim Bødker |

Account Manager

Kim Bødker

Account manager

Hvorfor er jeg en del af netværket?

“Først og fremmest får jeg gennem Netværk Fyn udbredt min virksomheds navn til en masse andre erhvervsdrivende. Det kan resultere i nye samarbejder eller nye kunder.

Til fælles ønsker vi alle at skabe succes med vores virksomheder, hvilket vi står sammen om at opnå. Vi lever i en verden, hvor værdien og omfanget af virksomhedernes netværk får større og større betydning. Det er underordnet om du har en lille eller stor virksomhed, alle er velkomne i vores netværk.”

JOBCENTER SVENDBORG

Vi har i Svendborg Kommune øget fokus på hele tiden at være en solid og målrettet samarbejdspartner for virksomhederne, vi vil sikre en målrettet indsats og tilbyde den service der er behov for.

Brancheansvarlig i Jobcenter Svendborg / Svendborg Kommune

Som Account Manager er det mit ansvar at sikre at vi kan fortsætte den positive og konstruktive dialog med erhvervslivet og dermed fortsat styrke samarbejdet til glæde for begge parter.

Dette understreges af at udvalgte brancher, får en brancheansvarlig Account Manager der vil fungere som kontaktperson og ”1 indgang” til Jobcenter Svendborg.

I samspil med en professionel rekrutteringsenhed vil det være os brancheansvarlige der segmenterer virksomhederne og udvikler en relevant besøgsstrategi.

Jeg vil meget gerne have fornøjelsen af at komme på besøg og sikre at du/I er velinformeret om Jobcenter Svendborg og Svendborg Kommunes strategi for det fremadrettede virksomhedssamarbejde, og ikke mindst at du/I har kendskab til vores relevante serviceydelser.