MayaGuiding

Spirituel ledelsessparring til soloselvstændige & SMV

Maya Jadeh Elizabeth Halstensgård |

Maya Jadeh Elizabeth Halstensgård

Intuitiv krops- og potentialeadvokat

Intuitiv krops- og potentialeadvokat

 

Hvorfor er jeg en del af netværket?

“Udover at jeg møder en masse nye spændende mennesker, så giver netværket mig et tiltrængt fokus på, at blive skarpere i min branding og forblive skarp. 
Herudover sætter jeg stor pris på, at det for mig som soloselvstændig bliver et slags kollegialt fællesskab og frirum. .”

HVEM ER JEG?

MayaGuidning er Sentuitiv spirituel sparring i unikt ledelsespotentiale for private, soloselvstændige og ledere, der vil vækste personligt og ekspandere professionelt.

Et unikt potentiale er kendetegnende ved, at det er et medfødt talent, som du har en dyb passion for at udfolde, og når du gør det, så sker det med en naturlig lethed og stor personlige integritet.

Alle er født med et unikt potentiale, men langt fra alle udfolder det – vi har glemt hvordan.

Sentuitiv sparrring giver konkret indsigt i dit potentiale og hvordan du udfolder det ved bevidst at bruge din medfødte intuition.
Når du bringer både dit potentiale og intuition i spil, bliver du tydelig. Du leder dig selv autentisk med din personlige og professionelle integritet intakt, og inspirerer dem omkring dig til det samme.  

Min metode udspringer af min medfødte evne til at ”se” energi og arbejde konkret med den, og derfor bliver det ukompliceret at finde ind til de mentale og følelsesmæssige mønstre og overbevisninger, der forhindrer dig i, at gå i takt med den du er og altid har været!

Af natur søger vi at skabe mening i alt.  Sentuitiv sparring er med til at skabe en høj grad af meningsfuldhed, fordi det opnås både mental og følelsesmæssig forståelse.