BDO

Meget mere end revision & rådgivning

Maria Højborg |

Director, statsautoriseret revisor

Maria Højborg

Director, statsautorisret revisor

Hvorfor er jeg en del af netværket?

“For at udbygge kendskabet til BDO i Svendborg og omegn. Jeg ønsker at netværke med andre fra forskellige brancher, sparre med andre ledere om de ting der rør sig i hverdagen, og derigennem skabe mere forretning til os alle. Fordi det er et trygt rum, hvor vi gennem relationer bliver trygge ved at anbefale hinanden.”

HVEM ER BDO?

Som kunde hos os oplever I, at mangfoldigheden blandt vores revisorer, specialister og konsulenter er en stor styrke, når de bruger national og international markedsindsigt, branchekendskab og specialviden til at rådgive jer. Fagligheden kombinerer vi med empati og stærke menneskelige kompetencer.

BDO’s DNA – og hvorfor det gør en forskel

Vi skaber udvikling gennem indsigt og indlevelse. Resultatskabende nærhed til vores kunder er i kombination med faglighed og kvalitet fundamentet for alt, vi gør.

Det betyder, I får det bedste af to verdener: Fagligheden, tyngden og internationale relationer som typisk er de store revisionshuses særkende. Indlevelsen og nærheden som er de smås. Hos os er det ikke enten-eller, men både-og.

Partnernærhed og det rette hold

Fordi vi kombinerer faglige og personlige kompetencer, er vi allerede fra begyndelsen af et samarbejde opmærksomme på at sætte det rette hold.

Vores partnere er tæt på jer i det daglige samarbejde og ansvarlige for den løbende dialog og det professionelle med- og modspil. Bag partneren er der altid et velfungerende team, der ligeledes har dyb indsigt i jeres virksomhed eller organisation.

Når opgaverne kræver det, inddrages specialister, hvilket sikrer en optimal værdiskabende løsning – hver gang.