LS Marketing

Markedsføringsbureau i Svendborg

Christina Lund Schmeltz |

Ejer og direktør

Netværk Fyn medlem | Christina Lund Schmeltz fra LS Marketing ApS


Hvorfor er jeg en del af netværket?

Som selvstændig bruger jeg netværket til at få sparring på min virksomhed, komme tættere på Svendborgs erhvervsliv, og møde mennesker med andre kompetencer end mine egne. Samtidig er det ugentlige morgenmøde et hyggeligt afbræk i en travl hverdag.”

Om virksomheden

LS Marketing er et lille og lokalt forankret marketingsbureau med base i Svendborg. Herfra hjælper jeg virksomheder i alle størrelser med deres digitale tilstedeværelse og markedsføring.

Kernekompetencerne i virksomheden er søgemaskineoptimering (SEO), hjemmesidedesign, annoncering og strategier på sociale medier.

Jeg har arbejdet med digital markedsføring samt rådgivning af kunder i mere end 12 år. Gennem årene har jeg opbygget en solid forståelse for de forskellige marketingsdiscipliner med en særlig kærlighed til søgemaskineoptimering og placeringer på Google.

Nært samarbejde med små og mellemstore virksomheder

Gennem mine år som selvstændig har jeg især lagt vægt på samarbejdet med små og mellemstore virksomheder, da det er her, at jeg kan komme tæt på mine kunder og samtidig have fingrene nede i de egentlige arbejdsopgaver, der skal løses.